Пълен обрат настъпва за героите в новия епизод на Клетката“

...
 Пълен обрат настъпва за героите в новия епизод на Клетката“
Коментари Харесай

Ново убийство вдига напрежението в „Клетката“

 Пълен поврат настава за героите в новия епизод на „ Клетката “ този петък от 22:00 ч. по NOVA. Задълбочава се и безизходицата, в която попада семейство Арнаудови, а непредвидените събития ще объркат проектите им в така и така тежката обстановка.

Осъдената на 18 години затвор Ина Арнаудова (Гергана Данданова) към момента не може да повярва какво се случва с живота й. Преминала на тъмната страна, с цел да избави детето си, обезверената майка влиза в рискова скица за заграбване на крупна сума пари от огромна капиталова договорка. Ина е напълно почтена пред себе си и осъзнава своята виновност, само че не може да проумее кой стои зад гибелта на Валери Гендов (Явор Ралинов) и за какво обвиняванията са паднали върху нея.

Зад решетките брокерката е в патова обстановка. Сблъскала се с жестоката реалност в пандиза, тя търси метод да оцелее, само че освен поради самата себе си. С всеки минал ден напрежението в нея пораства, тъй като времето за досъдебното произвеждане по случая на щерка й тече безмилостно. С недомлъвки, тя помоли своя брачен партньор Тодор (Мартин Димитров) да вземе скритата на скрито място открадната сума и да я употребява за спасяването на щерка им. Но шокът й е още по-голям, когато научава, че парите са безследно изчезнали. Неизвестността я смазва, а въпросителните се усилват след новото ликвидиране, което провокира цялостен поврат в заплетената обстановка.

Междувременно, Тото е мощно заинтригуван от странното предписание на жена си и упорства да разбере повече за мистериозната сума. Ужасената Ина обаче отхвърля да показа тайната си, тъй като не желае мъжът й да се забърква в нейната каша. Това предизвика още по-големи подозрения у него и усеща, че има сериозна причина тя да се прикрива – може би в действителност е забъркана в гибелта на Валери, макар изказванията, че е почтена.

Към съмненията на Тодор се причислява и вдовицата на Гендов – София (Жаклин Дочева), която е намерила свои доказателства, потвърждаващи измяната на приятелката й Ина. Два месеца след гибелта на брачна половинка си, адвокатката пробва да превъзмогне болката и да огледа трезво на живота. Дали ще откри сили за това, какво любопитно изобретение ще направи и ще успее ли да увлече Тото в своето персонално следствие на трагичния случай?

Честото наличие на София в дома на Арнаудови ще подразни 17-годишната Михаела (Маргарита Лъчезарова), която мъчно се оправя душевен с трагичните събития, връхлетели цялото семейство. Отношението на нейните съученици в учебно заведение несъмнено не й оказва помощ, а неналичието на майка й напряко я унищожава. Посещенията на София в допълнение нажежават обстановката и изкарват Михаела отвън равновесие. Каква е повода за напрежението и ще намерят ли двете общ език?

Гледайте новия епизод на престъпната драма „ Клетката “ – този петък от 22:00 ч. по NOVA.

Повече вести за най-новия български сериал следете на му и в официалния .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР